Peuter portret in de kou


Peuter portret in de kou


Techniek: olieverf op doek (verkocht)
Werkwijze
Het formaat portret van de foto hier boven is 20 bij 20 cm, onderdeel van een 8 luik.


Welkom in mijn shop met een mix aan unieke handgemaakte kunstwerken op maat gemaakt en drijfhoutmuur Kunst met een ecologische twist, Mijn porcelein en Antieke vintage vondsten dienen als inspiratie of hebben een tweede leven gekregen in een kunstwerk. Mijn handgeschilderde olieverf portretten en houten klompen voor de geboorte en het huwelijk is een idee om mee te nemen op je reis naar familie en vrienden voor trouwerijen, verjaardagen en jubileums. Mijn met de hand geschilderde klompen reizen de wereld rond of komen als handbagage mee voor nieuwe getrouwde stellen als een souvenir.

Een portret speciaal op maat gemaakt voor jou?
Als je wilt dat ik een portret maak van een foto van je huisdier, dochter zoon, opa, oma, collega stuur mij dan een goede foto of laat meerdere foto's bekijken door mij. We bepalen het layout en formaat en prijs. Je ontvangt van mij een online offerte. Als je akkoord gaat ga ik voor je schilderen.
Ik hou je op de hoogte van het begin tot het eind resultaat.
De materialen die ik gebruik zijn hoogwaardig portret linnen en kwalitatief goede olieverf van het merk van Gogh, lijnolie en pigmenten van Verfmolen de Kat.
Stel mij je vragen voor de mogelijkheden?
Ik antwoord binnen een dag.

Ik kijk er naar uit om een schilderij voor je te schilderen.


Populaire posts